הסיפור שלנו
"אמאיה" הוא שם עתיק עם מקורות בלטינית וספרדית, השם מגיע ממספר תרבויות ופירושו הוא "מקום גבוה" או "קצה". לשם אמאיה מתכננת לקחת אתכם דרך החוויה והטעמים.
בסין המשמעות "אמאיה" הוא "גשם לילי" מה שמוסיף עוד שכבה של יופי, טוויסט של אסתטיקה שאנו מנסים לכוון אליה במסעדה שלנו, כזאת שאפשר למצוא בטבע.
אמאיה רוצה לתת פרשנות ולהביא לשולחן קולינריה אחרת, לשם כך הצטרף אלינו השף דודו בן אבו.
השף מייצר תפריט מקומי וכמו העיצוב של המקום - משלב קלאסיקה ומודרני. המטבח עושה שימוש בדגה עונתית, דגים נאים לצד מנות דגים בטכניקות שונות.
החיבור למקומיות ועונתיות חוזר גם בכל הקשור לירקות ותבשילים. התפריט כולל חלק רחב שמתעסק בירקות בטכניקות שונות ושילובים לא סטנדרטים, תוצאה של ניסויים ומחקר.
התססות, רטבים ושימוש בכל חלקי הירק או הדג הם חלק מהאג'נדה של אמאיה ותהליך המטבח שלנו.
ובתרגום אישי שלנו? אמאיה היא מפגש: