הבר שלנו
גבי גרשטור, המנהל המקצועי והמיקסולוג של מסעדת אמאיה
מאחורי הבר של מסעדת אמאיה עומד אחד השמות המובילים בתחום המיקסולוגיה בישראל גבי גרשטור, עם ניסיון של למעלה מעשור כיועץ מקצועי לברים, מסעדות, בתי מלון ומותגי אלכוהול בינלאומיים – גבי הפך את אמנות האירוח לדרך חיים.
החיבור של גבי עם מסעדת אמאיה מתואר על ידו כ"קסם שלא קרה לי באף פרויקט קודם". יחד עם השף דודו בן אבו, נוצר דיאלוג יצירתי בין המטבח לבר – שיתוף פעולה שהוביל לתפריט קוקטיילים המדויק והמרגש, שבו כל משקה מלווה את המנות ומעצים את החוויה הקולינרית. תפריט המשקאות מתכתב עם הקונספט של המסעדה – שמיים, מצולות ואדמה – ומשלים אותו בהרמוניה יוצאת דופן.
לצד הקוקטיילים, תפריט היין במסעדה מציע מבחר עשיר של יינות ישראליים נבחרים, והוא נבנה בקפידה תוך התאמה מדויקת למנות ולרוח המקום. גם תפריט האלכוהול מציג מגוון רחב עם נגיעות מקומיות, ומשקף את הקו הקולינרי של מסעדת שף עונתית. כל פרט נבחר ונבנה בקפדנות – מתוך מטרה אחת: ליצור חוויה רב-חושית של טעם, רגש ואסתטיקה.
"גם אני מזמין אתכם להיכנס לעולם שלנו – לטעום, להרגיש, לשתות – ופשוט לחוות."