תפריט אוכל
-
לחם שושנים.
מדופדף בחמאה חומה, טרשי חצילים ודלעת שרופים, קרם חציל ולאבנהפוקאצה.
סחוג קשיו ושעועית ירוקה. זיתים מתובלים, קונפי שרי -
חריפים.
קרפציו פלפלים חריפים עונתיים, יוגורט נענע, שום צלוי ודבש מותססקממבר.
לחם קסטן, קליפות הדרים, בונדוק מקורמל, שאטה -
עגבניות לב השור.
יוגורט מצומצם מתובל, ציר עגבניות ויין לבן, אבקת עגבניות, שמן בזיליקוםסלקים.
40 שכבות של סלקים בסגנון גראטן, בר בלאן של בורשט, שמנת חזרת -
קיסר צלוי.
וויניגרט לימונים, ביצה רכה, איולי סיזר, פרמג׳אנו רג׳אנו. צילי אדוםטאבולה כרובית.
צילי אדום, שיפונד עלים, לאבנה, משמש אוזבקי ופרמז׳ן -
פלמידה כבושה.
וויניגרט חצילים מעושנים, אבקת זיתים, סלטון עלי העונה מונח על לחם בליני תפו״אטרטר טונה אדומה.
איולי צילי מותסס, מלפפון ארומטו, כוסברה מונח על קרקר מלח ים לצד גלידת יוזו -
קרפצ'יו לוקוס.
פינגר ליים, זרעים קלויים, איולי יוזו, שמן בזיליקום, בזיליקום תימניארטישוק ירושלמי.
אספרגוס, קציפת ארטישוק, פריקי, שקדים -
טורטוליני.
מנגולד וגבינות, ”סקאלופ קולורבי", קרם שורש סלרי, חמאת לימון ציר חמוסטהבר ים.
פירה ראטה חמאתי , ברוקולי צלוי, שמן זית -
דג ים.
תבשיל אביבי, ציר ירקות, יין לבן, חמאה, לימוןסטייק טונה בלו פין.
טונה צרובה, דמי גלאס ירקות שרופים, שאלוט צרוב, צ'יפס שאלוט -
לוקוס מטוגן.
ציפוי של קמח עדשים ואורז, איולי לימונים, בצל מוחמץ, צ'ילי אדום