דודו בן אבו

השף שלנו

אני דודו בן אבו, והמטבח בשבילי הוא לא מקצוע – הוא שפה.

 

במשך יותר מעשור חייתי את עולם המסעדות – הייתי שם כשנולדו קונספטים, כשהוקמו מטבחים מאפס, כשהתפריטים נכתבו על דפי טיוטה בשעות הקטנות של הלילה.

עמדתי בחזית ובמאחורי הקלעים – הובלתי, הקשבתי, טעמתי, נפלתי וקמתי. הייתי חלק מהקמה וניהול של מסעדות ורשתות גדולות, אבל תמיד נשאר לי רעב אחד – אישי, פנימי – לחלום שהוא שלי.

 

וככה נולדה אמאיה.

 

אמאיה היא לא עוד מסעדת שף – היא מקום עם נשמה. היא שילוב של ים וחלב, של דיוק ותחושת בית.

היא נולדה מהלב, מהכמיהה לפשטות שיש בה עומק, לאוכל שקט שמדבר בקול רם, לחוויה שמתחילה בצלחת – ונשארת הרבה אחריה.

 

כאן אין קיצורי דרך. אין טריקים. יש חומרי גלם נקיים, יד שמבשלת באהבה, וצוות שמאמין.

אני מזמין אתכם להיכנס אל תוך העולם שלנו – לטעום, להרגיש, לעצור רגע – ופשוט לחוות.