דודו בן אבו
השף שלנו
אני דודו בן אבו, והמטבח בשבילי הוא לא מקצוע – הוא שפה.
במשך יותר מעשור חייתי את עולם המסעדות – הייתי שם כשנולדו קונספטים, כשהוקמו מטבחים מאפס, כשהתפריטים נכתבו על דפי טיוטה בשעות הקטנות של הלילה.
עמדתי בחזית ובמאחורי הקלעים – הובלתי, הקשבתי, טעמתי, נפלתי וקמתי. הייתי חלק מהקמה וניהול של מסעדות ורשתות גדולות, אבל תמיד נשאר לי רעב אחד – אישי, פנימי – לחלום שהוא שלי.
וככה נולדה אמאיה.
אמאיה היא לא עוד מסעדת שף – היא מקום עם נשמה. היא שילוב של ים וחלב, של דיוק ותחושת בית.
היא נולדה מהלב, מהכמיהה לפשטות שיש בה עומק, לאוכל שקט שמדבר בקול רם, לחוויה שמתחילה בצלחת – ונשארת הרבה אחריה.
כאן אין קיצורי דרך. אין טריקים. יש חומרי גלם נקיים, יד שמבשלת באהבה, וצוות שמאמין.
אני מזמין אתכם להיכנס אל תוך העולם שלנו – לטעום, להרגיש, לעצור רגע – ופשוט לחוות.